Päivän suloisin video: Kissat metsästävät lumihiutaleita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli mieli on apea ja hymy on hyytynyt, kannattaa käynnistää nettiselain ja kirjoittaa hakukenttään ”cat video”. Suloiset kissavideot ovat vallanneet jokaisen maapallon videopalvelun, ja parhaimmat niistä nousevat nopeasti hyvinkin suosituiksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jotkut jaksavat myös editoida netin kissavideoista kokonaisia koosteita, ja nyt vuoronsa saavat lumihiutaleita metsästävät tassujalat. Toisinaan kissanomistaja pääsee todistamaan mitä uskomattomampia hyppyjä, trapetsitaiteiluja, uhkarohkeita venytyksiä ja vaativia ilmalentoja.

Videon kissat yrittävät saada kiinni muun muassa ikkunan takana leijailevia lumihiutaleita, eivätkä lemmikit tajua, että niiden ja hiukkasten välissä on lasi. Joskus mirrit jaksavat leikkiä yhden asian parissa sinnikkäästi jopa tunteja, ja puuhastelusta riittää katseltavaa myös omistajille.