Bondage-Bettie sai oman tuotesarjan – seksivälineet rajumpaan rakasteluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Universumin pin-up -kuningatar Bettie Page on jäänyt historiankirjoihin lähinnä eroottissävyisten valokuviensa ansiosta. Hänen tyylinsä on innostanut monia aikamme kaunottaria, joiden joukossa seisovat muun muassa Dita Von Teese, Katy Perry ja Uma Thurman.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bettie Page on siitä harvinaislaatuinen 50-luvun malli, että hän uskaltautui poseeraamaan kameralle ilman rihman kiertämää tai vähintäänkin syntisissä asuissa. Bettien tiedetään myös nauttineen hieman rajuimmista leikeistä, ja esimerkiksi Facebookissa on julkaistu naisen vanhoja kuvia, joissa hän esiintyy ratsupiiskan ja korsetin kanssa.

Bettiestä on olemassa myös kuvia, joissa hänet on sidottu sadomasokistisesti. Nyt brittiläisen erotiikkavälineitä myyvän Lovehoney-seksikaupan kerrotaan julkaisseen oman Bettie Page -aiheisen välinesarjan. Mukana on naiselliseen makuun sopivia kaulapantoja, piiskoja, käsirautoja ja sidontanauhoja.