Gabrielle Union jakoi bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Gabrielle Union on luonut kotimaassaan uraa elokuvissa ja televisiossa jo 1990-luvulta lähtien. Hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen cheerleader-roolistaan Kirsten Dunstin tähdittämässä Anna palaa -elokuvassa.

Vastikään koripalloilija Dwayne Waden kanssa kihloihin mennyt 41-vuotias näyttelijätär on jakanut Instagram-tilillään kuvamateriaalia lomamatkaltaan. Otoksissa punaisiin bikineihin pukeutunut Gabrielle Union muun muassa poseeraa hiekkarannalla ja uskaltautuu uimaan haiden kanssa.

Nebraskassa varttunut Gabrielle Union tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Vuonna 1993 näyttelijäuransa aloittaneen tähden tunnetuimpia rooleja ovat Bad Boys II -elokuva sekä The Honeymooners, Ruma Betty ja City of Angels -televisiosarjat. Gabrielle oli viiden vuoden ajan naimisissa NFL-tähti Chris Howardin kanssa. Sittemmin hän on seurustellut Miami Heat -tähtipelaaja Dwayne Waden kanssa.