TOWIE-kaunotar keikisteli bikineissä – hotellin ikkunassa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni brittiläinen aloitteleva näyttelijätär on saanut hyvän startin uralleen TOWIE-sarjasta. Kyseisen ohjelman kaunottaret ovat malliesimerkki muokatusta naiskauneudesta, sillä nuoresta iästään huolimatta monet tähdistä ovat ottaneet silikonirinnat ja käyneet erilaisissa kauneusleikkauksissa.

Eräs ohjelman tähtösistä on 22-vuotias Jasmin Walia. Neito oli lomalla Las Vegasissa ja poseerasi hotellin ikkunasta bikinisillään. Kuvan ottaja sai taltioitua otokseen tummakutrisen kaunottaren pepun muodot, jotka tulivat esille oranssinsävyisten bikineiden alta.

Jasmin Walia on suunnitellut viime aikoina yrittävänsä voittaa essexiläisessä ravintolassa ruokahaastetta, jossa tehtävänä on syödä jättihampurilainen lisukkeineen. Walia joutui myös taannoin mustanpuhuvien puheiden kohteeksi, kun entinen The Only Way Is Essex -sarjan tähti Maria Fowler tylytti häntä Twitter-palvelussa. Neitokaiset vaihtoivat varsin kitkeriä viestejä julkisesti, eivätkä peitelleet molemminpuolista inhoaan.