Jennifer Lawrence vaatii: ”Lihavaksi haukkuminen laittomaksi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jennifer Lawrence äänestettiin tänä vuonna maailman kolmanneksi seksikkäämmäksi naiseksi elokuvalehti Empiren äänestyksessä. Silti näyttelijäneitokaista on moitittu joskus liian pulskaksi Hollywoodin maailmaan ja perustähden muottiin.

Jennifer Lawrence on kuunnellut hänen painoaan arvostelevia viestejä rentoon tyyliinsä ja käskenyt pilkkaajia painumaan sinne missä pippuri kasvaa. Nälkäpeli-elokuvien kaunotar joutuu palaamaan aiheeseen haastatteluissa, ja nyt hän on kommentoinut sitä ABC News -televisiokanavalla Barbara Waltersin vieraana.

– Mielestäni toisten julkisesti lihavaksi haukkuminen tulisi kieltää lailla. Miksi ihmisten nolaaminen on muka hauskaa? Median tulisikin ottaa vastuuta nuorten minä-kuvan muodostamisesta, sillä teinit poimivat esimerkkinsä televisiosta. Jos savukkeet, seksi ja rumat sanat kielletään, niin miksi toisten haukkuminen on laillista?

Jennifer Lawrencen esittämät mielipiteet ovat aiheellisia, ja hänet tunnetaankin terveen vartalomallin puolestapuhujana. Jennifer on saavuttanut suurta menestystä lyhyessä ajassa. Aiemmin tänä vuonna talouslehti Forbes listasi hänet maailman toiseksi eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi, sillä hän kerrytti yhden vuoden aikana omaisuuttaan 25 miljoonalla dollarilla. Lisäksi neitokainen on Tumblr-palvelun suosituin julkkis.