Justin Bieber hankki uuden lemmikin – nimeksi pahaenteisesti Karma

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljoonien teinityttöjen ihastus Justin Bieber kertoi viime viikolla jäävänsä eläkkeelle 19-vuotiaana. Uutista epäiltiin sittemmin vain lapselliseksi julkisuustempuksi. Äsken myös kerrottiin, että popparin Believe-elokuva on flopannut rajusti.

Justin Bieber on paljastanut, että hänen ei tunne enää vetoa julkisuutta kohtaan ja tekee työtään lähinnä faniensa ja musiikin takia. Teinien ihailema Justin onkin hakenut nyt palvovia katseita eläinmaailmasta, ja poppari on hankkinut itselleen pienen bulldogin pennun.

Hän antoi koiralleen nimeksi Twitterissä annettujen ehdotusten perusteella Karma, joka kuvastaa osuvasti laulajan viimeaikaisia toilailuja. Karma tarkoittaa syyn ja seurauksen oppeja, ja niitä Justin on todella opiskellut kuluneen vuoden aikana kantapään kautta.

Karma ei kuitenkaan ole pojan ensimmäinen lemmikkieläin, sillä moni muistaa Bieberin surullisen kuuluisan pikkuapinan, joka joutui lopulta saksalaisen eläintarhan kasvatiksi.

Koiran ja apinan lisäksi kanadalaisen hoivissa on ollut epäonninen PAC-hamsteri, joka valitettavasti kuoli. Eläinkokoelmaa ovat myös kasvattaneet Johnson-niminen käärme ja Tuts-niminen kissa. Näistä kahdesta ainakin käärme on tiettävästi jo uudessa kodissa. Toisin sanoen nähtäväksi jää, kauanko poppari on kiinnostunut suloisesta koirastaan.