Kannattaa olla Rihannan ystävä – joululahjaksi setelinippu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Rihanna juhlii parhaillaan ansaittua lomaansa kotimaassaan Barbadoksella. Supertähti viettää joulun ja uudenvuoden välipäivät samoissa maisemissa perheensä ja ystäviensä kanssa.

Kuva: Rihanna
Kuva: Rihanna

Tuore Youtube-video osoittaa, miksi kannattaa olla Rihannan kaltaisen supertähden ystävä etenkin juhlapyhien aikaan. Videolla nähdään supertähden kanssa joulua viettävä nainen, joka saa tältä lahjaksi komean tukun rahaa puhtaana käteen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Poptähti Rihanna kuuluu maailman menestyneimpiin ja kuvatuimpiin naisartisteihin. R&b-tähtenä uransa aloittanut neito on julkaissut seitsemän studioalbumia, joista viimeisin on Unapologetic. Tummaihoinen laulaja on myös kuuluisa myrskyisästä suhteestaan musiikkimaailman pahan pojan Chris Brownin kanssa. Tällä hetkellä on-off -pari ei ole yhdessä.