Lizzie Cundy antoi paparazzeille kuvattavaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen televisiotähti, malli ja juontaja Lizzie Cundy on paitsi viihteen monitoiminainen, myös näyttävä kurvitar ikäisekseen. Hän erosi jalkapalloilijamiehestään Jason Cundysta viime vuonna, minkä jälkeen on viettänyt aikaansa muun muassa lomarannoilla.

45-vuotias Lizzie on lomaillut joulun ajan Barbadoksella, missä hänet äskettäin ikuistettiin paljastavassa uima-asussa. Loma jatkuu, ja tällä kertaa tähti on nähtiin paikan päällä keltaisessa bikiniasussa. Paparazzit tarttuivat tilaisuuteen ja kuvasivat julkkisnaisen näyttäviin otoksiin.

Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James. Taannoin neito esiintyi punaisella matolla nolossa asussa, joka paljasti sekä kaistaleen hänen rintaansa sekä tähden alushousut.