Hyvä pantiin kiertämään – 450 maksoi seuraavan asiakkaan ostokset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulun aika on tunnetusti antamisen ja kanssaihmisistä välittämisen juhlaa. Sadat ihmiset Yhdysvaltain Connecticutissa sijaitsevassa Newingtonissa osoittivat viime viikolla joulun henkeä asioidessaan paikallisessa kahvilassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jopa 450 Starbucks-kahvilan autokaistan asiakasta maksoi heitä seuraavan asiakkaan ostokset kolmen vuorokauden aikana. Time-lehden mukaan yllättävä tempaus alkoi noin kahdeksan aikaan aamulla. Torstai-aamuun mennessä niin monet ihmiset olivat antaneet ylimääräistä rahaa maksaakseen seuraavan asiakkaan tilaukset, että sitä jäi yli vielä ravintolallekin.

Mikä parasta, kyseessä ei ole ainutlaatuinen tai pelkästään juhlapyhien aikaan tapahtuva tempaus. Newsy-videouutisten mukaan 60 Detroitissa sijaitsevan Starbucksin asiakasta maksoi niin ikään seuraavien asiakkaiden ostokset tämän vuoden marraskuussa.