Nolo moka: Hämähäkkimies pelastanut pyörtyvää toimittajaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvel-yhtiön sarjakuvissa ja pian jo viidennessä elokuvassa seikkaileva Hämähäkkimies on tottunut pelastamaan ihmisiä tukalista tilanteista. New Yorkin uudenvuodenjuhlissa näyttäytyneen seittisankarin hämähäkkivaistot eivät kuitenkaan kuitenkaan toimineet.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Suorassa televisiolähetyksessä tapahtui nimittäin nolo moka. Supersankariksi pukeutuneen miehen oli tarkoitus napata ABC-kanavan Good Morning America -ohjelman toimittaja Sara Haines syliinsä tämän esittäessä pyörtyvänsä Hämähäkkimien seurassa.

Mies kuitenkin mokasi ja Sara Haines kaatui selälleen nauraen. Pieleen mennyt tempaus oli osa New Yorkin Times Squaren Uuden vuoden juhlia. Sara Haines antoi Hämähäkkimiehen mokan anteeksi ja jopa halasi nolostuneen oloista trikoosankaria.