Simon Cowellin exä on kuuma bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytuomari Simon Cowellin entinen tyttöystävä Terri Seymour joutui taannoin American Idol -ohjelman studiolla Los Angelesissa vakavan hyökkäyksen kohteeksi. Simonin raivostunut fani hyökkäsi Terrin kimppuun ja kuristi häntä kaulasta. Nainen pidätettiin ja sai lähestymiskiellon.

Terri Seymour on parhaillaan lomailemassa Barbadoksella yhdessä uuden poikaystävänsä Clark Mallonin kanssa. Pariskunta ikuistettiin valokuviin eilen käväistessään päiväkävelyllä rannalla.

34-vuotias Terri Seymour ja 48-vuotias Simon Cowell ehtivät seurustella peräti kuuden vuoden ajan, vuodesta 2002 saakka. He tapasivat, kun Terri kutsui Simonin vieraaksi omaan televisio-ohjelmaansa. Brittilehti Daily Mirrorin mukaan eron syynä oli Terrin halu mennä naimisiin ja saada lapsia, mutta Simon ei halunnut perustaa vielä perhettä.