Zac Efron mursi leukansa seksisessiossaan?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin Hollywood-tähti Zac Efronin murtaneen leukansa kotonaan Los Angelesissa sattuneessa onnettomuudessa. Virallisen tarinan mukaan 26-vuotias näyttelijä liukastui lätäkköön talonsa edustalla, josta aiheutui vammoja. Totuus oli kuitenkin ehkä toinen.

Nyt eräällä YouTube-videolla on kuitenkin esitetty vaihtoehtoinen versio sille, kuinka Zac todellisuudessa mursi leukansa. Tuoreiden väitteiden mukaan Efron todellisuudessa oli kotonaan tytön kanssa, ja pari sekstaili keskenään. Mies ei onnistunut tyydyttämään naista sängyssä, joten tämä löi hänen leukansa hajalle isolla kirjalla.

Videolla nähdään vaiti istuva näyttelijä, joka tuijottaa tylsistyneen näköisenä kuunnellessaan kertomusta. Zacilla on syykin olla hiljaa, sillä onnettomuuden takia Efronin suu jouduttiin ompelemaan kiinni. Tähden kasvoihin tuli Radar Online -sivuston uutisoinnin mukaan lisäksi syvä viiltohaava, joka vaati tikkejä. Absoluuttista totuutta leukavamman aiheutumisesta tuskin koskaan kuullaan.