Jenna Dewan huipputimmi kuin fitness-tähti – raskauskilot katosivat vauhdilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Jenna Dewan Tatum on noussut tunnetuksi elokuva- ja televisiorooliensa lisäksi siitä, että hänen aviomiehensä on maailman seksikkäimmäksi mieheksi valittu Channing Tatum. Näyttelijänä ja tanssijana töitä tehnyt kaunotar on mukana uudessa Witches of East End -sarjassa.

jennadewan01012014

Nyt Jenna Dewan nähdään Us Weekly -lehden tuoreen numeron kannessa. 33-vuotias kaunotar esittelee kuvassa upeaa vartaloaan raidallisessa bikinitopissa ja farkkushortseissa. Toukokuussa synnyttänyt Jenna kertoo lehdessä karistaneensa raskauskilot pitäytymällä vegaaniruokavaliossaan ja harrastamalla tanssia.

Step Up -tanssielokuvaa aikoinaan yhdessä tähdittänyt näyttelijäpariskunta suuntasi häämatkalle Balille heti häiden jälkeen. Kuherruskuukausi sai ikävän käänteen jo ensimmäisen illan jälkeen, kun molemmat saivat vatsataudin. Sairastumisen takia pariskunta päätti lopulta keskeyttää häämatkansa ja palata takaisin kotiin.