Nyt ovat tarjoilijat miesten makuun: ”Lentoemäntiä, opiskelijoita, sisäkköjä…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä ja se löytyy 119 maasta. Taiwanilaisen McDonald’sin asiakkaat ovat saaneet herkkuaterioiden lisäksi roppakaupalla silmänruokaa, sillä pikaruokalan tarjoilijat ovat pukeutuneet melko epätavallisiin asuihin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

RocketNews24-sivusto kertoo, että taiwanilaisesta pikaruokalasta on voinut tilata joulupyhinä ateriansa harvinaisen suloiselta myyjättäreltä, koska neitokaiset olvat pukeutuneet anime-tyylisiin asusteisiin. Tiskin takana on palvellut sekä seiloriasuisia että vaaleanpunaiseen sisäkön univormuun pukeutuneita naisia.

Sivuston mukaan Taipein aseman ravintolassa on nähty myös opiskelija-asuun ja lentoemon asuun pukeutuneita tarjoilijoita, joten moni mies on hykerrellyt pikaruokalassa vieraillessaan. Taiwanin McDonald’sin Facebook-sivun mukaan roolileikki huipentuu uudenvuodenaattona, joten mikäli osut samaan aikaan Taipein asemalla sijaitsevaan pikaruokalaan, kannattaa käydä katsastamassa maailman söpöimmät tarjoilijaneitokaiset.