Isä jättää lapsen eväsrasioihin hulvattomia viestejä – nettikansa ihastui kuviin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa lapset ottavat yleensä omat eväät päiväkotiin ja kouluun, mikäli vanhemmat tahtovat lastensa syövän terveellisemmin tai edullisemmin. Eräs perheenisä julkaisee And I’m the Dad -blogissa kuvia lapsilleen tehtailemistaan viestilapuista, joita hän piilottaa eväsrasioihin.

Kuva: Lunchnotes.andimthedad.com
Kuva: Lunchnotes.andimthedad.com

Isän viestilaput eivät kuitenkaan ole siitä tavallisimmasta päästä, sillä hän pyrkii tekemään viesteistä mahdollisimman luovia ja mielenkiintoisia. Mashable-sivuston mukaan hänen poikansa ei edes tahdo nähdä lappuja etukäteen, vaan vasta koulun lounasaikaan – joka on varmasti päivän kohokohta.

Kuva: Lunchnotes.andimthedad.com
Kuva: Lunchnotes.andimthedad.com

Isä on ujuttanut lappuihin joskus tehtäviä mukaan ja allekirjoituksena lukee aina: ”Love, Dad”. Moni muistaa vielä ajan, jolloin vanhemmat ja lapset jättivät toisilleen lappuja pöydälle viesteiksi, nykyään asiat hoidetaan useimmiten tekstailemalla.

Kuva: Lunchnotes.andimthedad.com
Kuva: Lunchnotes.andimthedad.com