Kylie Jenneristä varttui ”tuhma” kaunotar

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isosiskojensa vanavedessä tepasteleva Kylie Jenner on Kardashianien pesueesta nuorin, mutta tytöistä juuri se, jonka otaksutaan kulkevan omia polkujaan parrasvalojen paineista välittämättä. Tuoreimmat kuvat puhuvat puolestaan.

16-vuotias Kylie on muuttunut paljon viimeisen vuoden aikana. Oikeastaan hänen Instagramissa julkaisemiensa kuvien perusteella neitokaista ei uskoisi päivääkään alle 18-vuotiaaksi, sillä raskas meikki ja aikuisten suosimat asuvat tekevät hänestä paljon ikäistään vanhemman näköisen. Kylien julkaisemissa joulukuvissa teinityttö näyttää kuin suoraan Addams Familyn perheenjäseneltä mustassa huulipunassaan ja tyyli on tarkoituksella goottihenkinen.

Kardashianin realityperheen kuopus Kylie Jenner on siskojensa tapaan yrittänyt luoda uraa mallina. Teinin uutisoitiin taannoin öykkäröineen Beverly Hillsissä ja esittäneen pikkudiivan elkeitä. Hän nimittäin kyseli hotellin henkilökunnalta tietävätkö he kuka hän on, kun tähdelle kieltäydyttiin tarjoilemasta alkoholia.