Lily Allen viihdemaailmasta: ”Botox-kyllästettyjä idiootteja”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Lily Allen tunnetaan suorasukaisena neitokaisena, joka ei turhia kumartele tai haihattele. Nainen on nyt kertonut pettyneensä 2000-luvun popkulttuuriin, joka on hänen mukaansa täynnä Botox-kyllästettyjä idiootteja.

Lily Allen haaveili laulajan urasta pitkään, ja hänen esikuvinaan toimivat aikoinaan 90-luvun brittiläiset maailmanluokan yhtyeet Oasis ja Blur. Hänen mukaansa silloiset laulajat ja muusikot edustivat aitoa rock’n’roll -kulttuuria, johon kuului anarkiaa, huumeita, hauskanpitoa ja seksiä. Allenin mukaan asiat olivat silloin huomattavasti aidompia kuin tänä päivänä.

– Joten anteeksi, jos koin suuren pettymyksen menestyessäni samaan aikaan steriilien ja epätoivoisilta haisevien Botox-idioottien kanssa, Lily Allen lataa Esquire-lehden haastattelussa.

Vuonna 2006 läpimurtonsa tehnyt Allen kuitenkin hehkuttaa kahta tämän päivän hittinimeä: Miley Cyrusia ja Lordea. Hänen mukaansa molemmat naiset ovat lahjakkaita ja menestyneitä laulajia. Hän toivookin tekevänsä joskus yhteistyötä heidän kanssaan.

28-vuotias englantilainen laulaja-näyttelijä Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 MySpace-palvelun kautta. Laulajatar on nykyisin naimisissa Sam Cooperin kanssa ja tekee vahvaa paluuta musiikkibisneksen pariin. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Ethel ja vuosi sitten syntynyt Marnie Rose.