Pakkomielteisen hamstraajan hampaat katosivat – romun joukkoon!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On luonnollista, että ihminen saattaa kadottaa tavaroitaan. Eniten ehkäpä etsitään silmälaseja, avaimia ja rahapussia. Harvoinpa kuitenkaan niin oleellinen asia kuin tekohampaat on kadoksissa. Nyt sekin ihme on nähty huippusuositussa Himohamstraajat -televisio-ohjelmassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Olemme esitelleet ihmisiä, jotka ovat vaarassa hautautua elävältä kotinsa roska- ja tavaramäärään. Tuoreessa muistissa on keittiötään ylpeänä esitellyt nainen, jonka koti muistutti enemmän kaatopaikkaa kuin viihtyisää asuntoa. Nyt saman sarjan tähdeksi nousee toinen nainen, jonka puheesta ei saa selvää. Pian hän paljastaa syyn epäselvään mongertamiseensa – nainen on kadottanut kotinsa roskavuoren alle tuikitärkeät tekohampaat.

TLC-televisiokanavalta Suomeenkin rantautunut Himohamstraajat -televisio-ohjelma esittelee kotityöt laiminlöineitä ihmisiä, jotka eivät yksinkertaisesti hallitse roskan ja tavaran keräämisen lopettamista. Syyt piilevät yleensä muualla kuin siivoustaidoissa. Tuoreen jakson trailerissa esiintyvä nainen aikoo siivota asuntonsa ammattilaisten johdolla ja löytää myös hampaat suuhunsa.