Sekopäinen jenkkifutisfani ällistyttää videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa pelataan parhaillaan NFL-sarjan pudotuspelejä, joissa ratkaistaan, mitkä joukkueet kamppailevat maailman seuratuimman urheilutapahtuman Super Bowlin areenalla 2. helmikuuta New Jerseyssä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jenkkifutisjoukkue Philadelphia Eagles voitti äskettäin Dallas Cowboysin lukemin 24-22. Voitto oli erityisesti yhden fanin mieleen, joka esiintyy YouTubessa vihreässä peruukissa ja näyttää suorastaan menevän sekaisin suosikkijoukkueensa pelivoitosta. Miestä kutsutaan nimellä Mr. G.

Mr. G:n ensiesiintyminen tekee parhaillaan vahvaa nousua kauden sekopäisimmäksi fanivideoksi. Järjestyksessään 48. Super Bowl pelataan helmikuussa ja tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa kylmän ilmaston vyöhykkeellä sijaitsevalla ulkoareenalla. Väliajalla nähdään muun muassa Grammy-voittaja Bruno Marsin esitys.