Huhu ei laannu: Khloe Kardashian raskaana?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Relitysiskokset Khloe ja Kim Kardashian ovat saaneet molemmat paistatella lehtien otsikoilla koko viime vuoden. Kimin tapauksessa on hehkutettu vauvaonnea, kun taas Khloe on joutunut kärsimään ikävistä lapsettomuus- ja erouutisoinneista.

NBA-tähti Lamar Odomin huumesekoilut ja pettämishuhut ovat olleet Khloe Kardashianille liikaa, minkä vuoksi pariskunta haki avioeroa. Kaikki kuitenkin tietävät, että Khloe yritti pitkään saada vauvaa Lamarin kanssa, ja nyt uutiset heittivät häränpyllyä, kun MediaTakeOut-niminen julkaisu paljasti Khloen olevan raskaana.

Moni epäilee uutisen aitoutta, mutta samainen julkaisu oli ensimmäisenä myös se media, joka paljasti Kim Kardashianin ja Kanye Westin odottavan esikoistaan. Kardashianien leiristä kiistetään raskaus jyrkästi. Silti lähipiiri myöntää, että Khloen tarkoituksena on tulla raskaaksi jo tämän vuoden aikana tai ainakin mahdollisimman pian. Lamar ja Khloe eivät ole harrastaneet seksiä ainakaan puoleen vuoteen, HollywoodLife.com lisää.

Khloe jätti avioeropaperit tuomioistuimeen neljän vuoden avioliiton jälkeen. Tuosta ajasta aviomies on ollut päihderiippuvainen kaksi vuotta. Khloe on jo pitkään haaveillut omasta lapsesta, mutta kieltää olevansa kateellinen tyttövauvan synnyttäneelle Kim-siskolleen.