Jessica Simpson karisti liikakilot – tässä laihdutuksen upea tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poplaulajatar ja realitytähti Jessica Simpson tienasi taannoin miljoonapalkkion ryhtymällä Painonvartijat-laihdutusfirman mainoskasvoksi. Naisen paino on jojoillut viime vuosina ylhäältä alas muun muassa raskauksien takia. Nyt hän on kuitenkin saavuttanut ihannepainonsa.

jessicasimpson03012014

Jessica nähdään Weightwatchers-lehden tammikuun numerossa shortsiasussa. Neitokainen näyttää olevan erinomaisessa kunnossa, eikä aiemmasta tuhdista muodokkuudesta näy jälkeäkään. 33-vuotias blondi paljasti samalla julkaisussa aikovansa solmia tänä vuonna avioliiton poikaystävänsä ja lastensa isän Eric Johnsonin kanssa.

Viime aikoina Jessica Simpson on pohtinut nimittäin myös yksinkertaiseen elämään siirtymistä, ja Los Angelesista poismuuttoa. Tähden mies Eric Johnson on kuitenkin mieltynyt tähtikaupunkiin, eikä pari ole siksi lähiaikoina lähdössä sieltä minnekään. Pariskunta on viime aikoina sen sijaan tutustunut seksuaalisiin iloihin opettelemalla tantraseksin saloja.