UPS-lähetti tukalassa tilanteessa – kalkkuna hyökkäsi kimppuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalkkunat ovat Yhdysvalloissa suosittua ruokaa etenkin juhlapyhinä, kuten marraskuussa vietettävänä kiitospäivänä. Tuore video kuitenkin osoittaa, että linnuista on myös muuksi kuin pelkäksi juhlapöydän ateriaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yhdysvaltain Minnesotassa sijaitsevan sairaalan henkilökunta sai viihdykettä ruokatunnilleen, kun viereiselle kadulle parkkeeranneen UPS-kuljetusfirman työntekijän huomattiin joutuneen tukalaan tilanteeseen hurjistuneen villieläimen kanssa. Mies nimittäin joutui raivoisan kalkkunan ahdistelemaksi, kun kalkkuna jahtasi avutonta lähettiä pakettiauton ympäri.

Lopulta ohikulkija pelastaa UPS-autoonsa paenneen miehen häätämällä vihaisen kalkkunan tiehensä. Internet-käyttäjien iloksi tilanne tallennettiin videolle. Selitystä kalkkunan raivolle ei tarjota, ja jääkin ihmeteltäväksi, onko kyse esimerkiksi koston yrityksestä jouluateriaksi päätyneen kaverin kohtalon vuoksi.