Estoton Lady Gaga riisui Versacen topless-mainokseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gaga jakoi äskettäin huumeneuvoja faneilleen. Hän muun muassa kirjoitti eräälle kannabisriippuvuudesta kärsivälle fanilleen kannustavan viestin, jossa laulaja kehotti tätä olemaan urhea. Tähdellä itsellään on paljon kokemusta pilven polttelusta ja sen aiheuttamasta addiktiosta.

Kuva: Versace
Kuva: Versace

Lady Gaga on viime vuosina muodostanut hyvät suhteet Vercacen muotitalon emäntään, Donatella Vercaceen. Nyt hänet nähdään uudessa Vercacen mainoksessa yläosattomissa muotisuunnittelijan ikonista tyyliä mukailevissa poseerauksissa. Poptähden pitkät vaaleat hiukset ja iholta kuultava rusketus ovat kuin nuorta Donatellaa.

Donatella Vercace on kehunut aiemmin tähden tyyliä ja ylistänyt Lady Gagaa kuin perheenjäseneksi. 58-vuotiaan muotisuunnittelijan mukaan neito ilmentää täydellisesti Vercace-DNA:ta. Lady Gagan ARTPOP-albumilta löytyy konkarille omistettu Donatella-kappale, jossa ylistetään rohkeaa naiseutta.