Jenelle Evansin vauvamasu näkyy jo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans tunnetaan naisen heroiinikoukusta, vankilatuomioista ja sotkuisesta suhteesta entisiin miehiinsä. Hän menetti sekoilunsa vuoksi myös ensimmäisen lapsensa huoltajuuden.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Haikara on kaikesta huolimatta katsonut Jenellen soveltuvan jälleen äidiksi, sillä nainen odottaa lasta poikaystävälleen Nathan Griffithille. Jenelle on julkaissut Instagramiin kuvia vauvamahastaan ja valitellut aamupahoinvointiaan. Naisen raskaus paljastui, kun hänen rintojensa huomattiin kasvaneen entistä suuremmiksi ja lopulta naisen ystävä myönsi raskauden.

Kyseessä on 21-vuotiaan Jenellen toinen lapsi. Evansin Barbara-äiti on naisen Jace-pojan huoltaja. Naisen tulevan lapsen isä pidätettiin syyskuussa rattijuopumuksesta. Tuolloin tähti tallennettiin sopertelemassa humalassa poliiseille syytä heidän ylinopeuteensa. Naisen mukaan pari yritti harrastaa seksiä autossa.