LMFAO varasti osan Party Rock Anthemista? Räppäri haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Rick Ross, oikealta nimeltään William Roberts, on päätynyt usein otsikoihin hänen ja muiden artistien välisten riitojen takia. Nyt mies syyttää supersuosion saavuttanutta LMFAO-yhtyettä tekijänoikeusrikkomuksesta.

The Hollywood Reporterin mukaan kiistan aihe koskee LMFAO:n vuonna 2010 julkaisemaa Party Rock Anthem -hittikappaletta. Rick Rossin mukaan LMFAO-hitissä hoettu ”Everyday I’m shufflin”, on suoraan miehen vuonna 2006 julkaistusta Hustlin-kappaleesta, jossa lauletaan: ”Everyday I’m hustlin”. Kanteessa on Rick Rossin lisäksi mukana kahden miehen tuotantoyhtiö Runners. LMFAO:n Party Rock Anthem on katsottu YouTubesta jo 624 miljoonaa kertaa.

Uransa aikana viisi albumia julkaissut Rick Ross joutui vuosi sitten murhayrityksen kohteeksi. Hänen autoaan kohti ammuttiin arviolta 20 laukausta. Räppäri kuitenkin selvisi tapahtuneesta vammoitta.