Opettaja laihdutti 16,8 kiloa syömällä pelkästään McDonald’sissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvinvointivaltioissa eletään parhaillaan laihduttajien kulta-aikaa, kun joulun aikana kertyneitä kiloja yritetään karistaa erilaisten dieettien avulla. On olemassa paastoja, Atkinsin dieettejä ja hiilihydraattomia ruokavalioita, mutta tärkeintä tietysti olisi nauttia terveellistä ja monipuolista ravintoa ja kuluttaa energiaa oikeassa suhteessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

John Cisna työskentelee tiedeaineiden opettajana Ankeyssa Yhdysvalloissa, kun hän päätti näyttää esimerkillään, että loppupeleissä ruokavaliolla ei ole painon pudottamisen kannalta mitään väliä. Sen sijaan valinnoilla on suuri merkitys. Cisna päätti kokeilla 90 päivän ajan nauttivansa pelkästään McDonald’sin ruokavaliota.

Paikallinen pikaruokalan ravintoloitsija innostui miehen hankkeesta niin paljon, että päätti tarjota ruoat hänelle ilmaiseksi. Lisäksi opettaja otti päivittäiseen rutiiniinsa mukaan 45 minuutin kävelyn. Tulokset olivat merkittäviä, sillä vaikka mies nautti pelkästään pikaruokaa, noudatti hän kokeilun ajan tiukasti päivittäistä 2.000 kalorin ruokavaliota.

Lopputulos oli se, että Cisna laihtui yhteensä 16,78 kiloa ja hänen kolesterolitasonsa laski merkittävästi. Hän söi dieettinsä aikana myös jäätelöä ja hampurilaisaterioita, mutta pysyi sallitussa kalorirajassa.

– Valintamme tekevät meistä lihavia, ei McDonald’s, hän sanoi KCCI News -televisiokanavalle.