Käytännön pilan nolo loppu: Poliisi pelasti alastoman miehen pesukoneesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Urbaanit legendat kertovat pesukoneeseen jumiin jääneistä eläimistä ja lapsista, mutta harvoin uutisiin nousee kodinkoneen sisälle itsensä änkenyt aikamies. Vielä harvemmin tämä pesukoneessa lymyilijä on alasti. Nyt on sekin ihme koettu.

Australialainen mies oli ahtanut itsensä pesukoneeseen, sillä hänen tarkoituksenaan oli säikäyttää tyttöystävänsä pahanpäiväisesti. Valitettavasti jokin meni suunnitelmassa pieleen, ja mies jäi jumiin pesukoneen sisälle. Lopulta paikalle jouduttiin kutsumaan virkavaltaa avuksi, ja poliisit saivat miehen ulos oliiviöljyn avulla.

– Hän oli todella jumissa ja olimme erittäin huolestuneita hänen hyvinvoinnistaan. Valitettavasti kuurunpiilo meni pahasti pieleen ja herrasmies oli erittäin nolona. Älkää hyvät ihmiset tunkeko itseänne kodinkoneisiin, ylikonstaapeli Michelle De Araugo päivitteli Shepperton Newsille.