Tosielämän GTA: Stringipeppuinen blondi riehuu aseen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka väkivaltaisten videopelien on kerrottu parantavan jossain määrin pelaajiensa oppimis- ja päättelykykyä ja terävöittävän muistia. Lisäksi strategiapelit laajentavat käsityskykyä, auttavat ongelmanratkaisukyvyn kehittymisessä ja edistävät rentoutumista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Toisinaan pelätään, että sotapeleistä tulee totta, kun mieleltään häiriintyneet lapset sekoittavat pelin ja todellisuuden. Nyt verkkoon on ladattu tosielämän GTA V -peli, jossa pääosaa esittää valkoisiin alusvaatteisiin pukeutunut vaaleaverikkö. Pelivideo on näytelty, mutta muistuttaa pelottavan paljon alkuperäistä versiota.

Grand Theft Auto on maailman suosituimpien konsolipelien kärkikaartiin lukeutuva pelisarja, joka sai viime syksynä jatkoa GTA V -pelin muodossa. Peliä myytiin ensimmäisen vuorokauden aikana 800 miljoonalla dollarilla ja myynti ylitti kolmen vuorokauden jälkeen miljardin dollarin rajan.