49-vuotias Wendy Williams on upea bikinikissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen televisiotähti Wendy Williams lienee useimmille suomalaisille hieman vähemmän tunnettu nimi. Yhdysvalloissa hän on kuitenkin oman suositun keskusteluohjelmansa juontaja. Nyt televisiotähti on osoittanut olevansa vielä 49-vuotiaanakin näyttävä ilmestys.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Wendy Williams jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa bikineihin sonnustautuneena trooppisessa merivedessä.

Wendy Williams on juontajauransa lisäksi työskennellyt toimittajana radiossa, näytellyt elokuvissa ja kirjoittanut muun muassa kirjoja. Hän juontaa omaa nimeään kantavaa The Wendy Williams Show -keskusteluohjelmaa. Äskettäin neitokainen myös kilpaili Amerikan televisiossa nähdyssä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.