Koirat imevät nyt tuttia – onko söpömpää nähty?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Harva asia on yhtä söpö ja herättää samanlaisia helliä tunteita kuin viattoman koiranpennun näköinen ilmestys. Jos kuvaan lisätään myös tutteja, tilanne on kestämättömän suloinen. Eräälle verkkovideolle koottiin tutteja imeskeleviä koiruuksia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Video on vaarallista materiaalia siinä mielessä, että se saattaa herättää varsinkin naisihmisissä voimakkaita tunteita oman koiranpennun hankkimisen suhteen. Miltei jokainen neito haluaisi vastaavan koiravauvan elämäänsä sulostuttamaan.

Koiranpennut ovat muutenkin päätyneet viime aikoina söpöstelyvideoiden kohteiksi. Kerroimme taannoin 20 päivän ikäisestä koiranpennusta, joka opetteli ulvomaan. Otuksen ääntely oli omiaan herättämään hymyn huulille paatuneimmaltakin YouTube-katsojalta.