Madonna pokasi yli puolta nuoremman poikaystävän

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin kuningatar Madonna ei epäröi shokeerata teoillaan. Äskettäin nainen ihmetytti seuraajiaan Instagram-sivustolla julkaisemalla otoksen peniksen muotoisesta bongista. 55-vuotias laulajatar erosi juuri äskettäin 25-vuotiaasta toyboystaan Brahim Zaibatista, mutta ei viihtynyt pitkään sinkkuna.

Nyt näyttäisi nimittäin siltä, että kuuma kaunotar on jo ehtinyt poimia uuden toyboyn vanhan tilalle. Madonnan kerrotaan deittailevan paraikaa taustatanssijaansa Timor Steffensiä, joka on vain 26 vuoden ikäinen komistus. Nuorukainen liittyi poptähden seuraan hänen viimeisimmällä koko perheen laskettelulomallaan Sveitsissä.

Läheisistä väleistä kielii se, että Timor poseeraa eräässä Instagram-kuvassa Madonnan 13-vuotiaan Rocco-pojan seurassa. Madonnan huhutaan vieneen toyboynsa Rudolph Valentinon yksityisiin uudenvuoden juhliin Gstaadissa, Sveitsissä.

– Madonnan ja Timorin välinen kemia oli aika intensiivistä, kertoi juhlavieras Radar Online -lehdelle.

Uusi rakkaus on saanut Madonnan lähipiirin nihkeäksi. Myös entinen vihollinen Elton John on ihmettellyt tapaa, jolla nainen siirtyi nopeasti suhteesta toiseen. Poptähti on vihjaillut läheisilleen pitävänsä Timor Steffensistä, koska tämä on luonnollinen hänen lastensa kanssa. Entinen poikaystävä Brahim Zaibat liittyi suhteen loppumisen jälkeen ranskalaisen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun kastiin.