Miesten päivähoitopaikka avattiin ostoskeskukseen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme ennen joulua tapauksesta, jossa kiinalainen mies hyppäsi ostoskeskuksen parvekkeelta, koska sai tarpeekseen tyttöystävänsä shoppailusta. Moni herra tunnustaa inhoavansa kaupoissa kiertelemistä, mutta nyt pulmaan on löytynyt ratkaisu.

Miesten ei tarvitse enää keksiä tekosyitä naisilleen, jos he eivät tahdo lähteä kullannuppujensa kanssa ostosksille tuhlaamaan ja hikoilemaan. Kiinassa on nimittäin avattu miehille oma päivähoitopaikka naisten ostosreissun ajaksi. Samankaltaisia hankkeita on kerrottu maailmalta ennenkin.

Miehet voivat mennä ostoskeskuksen omaan soppeen katsomaan televisiota, polttamaan savukkeita ja surffailemaan internetissä. Kotaku-lehden julkaisema artikkeli ei kerro, tarjoillaanko miesten päivähoitopaikassa myös alkoholia, mutta ehkäpä heidän oman hyvinvuonnin vuoksi on parempi olla selvinpäin kauppareissun jälkeen, kun vaimo tulee hakemaan kotiin.