Urheiluselostajat selostivat synnytystä – mainos liian mauton?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisen elämässä on muutamia kiinnekohtia, jotka jäävät ikuisiksi ajoiksi mieleen. Oman lapsen synnytys lienee näitä kokemuksia. Monelle se on ristiriitainen kokemus – toisaalta kivulias helvetti, ja toisaalta maailman ihanin asia tuhisevine jälkiseurauksineen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Aihepiiri päätyy aika ajoin myös mainosten kohteeksi kliseineen. Nyt Fox Sports -kanava mainostaa tulevaa koripallopelikautta tuomalla urheiluselostajat Gus Johnsonin ja Bill Rafteryn synnytyssaliin keskelle dramaattista synnytystilannetta. Miehet kommentoivat tilannetta urheilutermein.

YouTube-palvelussa julkaistaan jatkuvasti erilaisia vauvavideoita. Äskettäin eräs video kosketti verkossa, kun siinä äidin laulu sai pikkuvauvan kyyneliin. Ihastuttavalla videolla pienokainen ei alkanut itkemään ääneen vaan kuunteli laulamista hiljaa kuin tunteikas aikuinen ikään.