12-vuotias pääsi räppäämään Jay-Z:n kanssa – yleisö villiintyi esityksestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme hiljattain tapauksesta, jossa Beyonce toteutti kuolemansairaan pikkutytön toiveen ja otti tämän mukaansa tanssimaan esiintymislavalle. Nyt Beyoncen aviomies Jay-Z on puolestaan tarjonnut 12-vuotiaalle räppärin alulle elämänsä tilaisuuden.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

North Carolinan Greensoborssa esiintynyt Jay-Z huomasi nuoren pojan pitelevän yleisössä kylttiä, jossa luki ”Can I rap for you?”, eli ”Voinko räpätä sinulle?”. Jay-Z päätti yllättäen vastata kysymykseen, ja hän pyysi pojan lavalle. Nuorta räppäriä jännitti selvästi aluksi, mutta yleisö lämpeni hänelle nopeasti.

Poika esitti Jay Z:n kanssa Clique-kappaletta. 12-vuotias tosin jätti räppärin pyynnöstä väliin kappaleen huumeisiin viittaavat kohdat. Poika sai huikeat aplodit ja pääsi keikan jälkeen tapaamaan idoliaan takahuoneeseen.

Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hiphop-artisteista. Hänen tiedetään tienanneen viime vuonna huimat 450 miljoonaa dollaria. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Jay-Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa vuonna 2008. Pariskunnalla on yksi lapsi, viime vuonna syntynyt Blue Ivy -tytär.