42 000 dollaria tunnin nettiseksistä – hinta kohdallaan?

Digi Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että rahalla ei saa rakkautta, mutta sen avulla voi maksaa asioita, jotka helpottavat myös lemmen lumoamisessa. Erotiikkaan liittyvät ammatit tunnetaan maailman vanhimpina rahasampoina, mutta nyt maksetaan jättisummia jo pelkästä katsomisesta.

Maitresse Madeline on Kinky.com-sivuston eroottinen ohjaajatar. Sivustolla järjestettiin hiljattain huutokauppaperusteinen kilpailu, jossa eniten tarjoava pääsee viettämään nettikameran kautta välitettävän tunnin mittaisen seksisession tämän upean kaunottaren kanssa. Voittohuuto oli 42.000 dollaria.

Maitresse Madeline lupaa voittajalle elämän ikimuistoisimman nettikamerakokemuksen. Korkealaatuinen sessio tarjoillaan ainoastaan sen arvon käsittävälle miehelle, ja Madelinen mukaan hänen esiintymisensä on harvoille ja valituille tarjoiltua prosenttipornoa. Kyseessä ei ole dominan ensimmäinen superkallis esiintyminen.

– Minulla oli joskus asiakas, joka maksoi tuhat dollaria siitä, että vietin hänen kanssaan minuutin nettikameran kautta välitetyn dominashow’n jälkeen, hän jatkaa The Daily Dot -lehdelle.