Ikä ei ole este: Eläkeläispari juoksi Australian ympäri

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Jotkut ihmiset näkevät edessään vain esteitä, toisille elämä on täynnä kiinnostavia haasteita. Esimerkiksi ikä ei ole este millekään. Nyt eräs eläkeläispariskunta on juossut maratonin mittaisen matkan joka päivä vuoden aikana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Australialaiset 64-vuotias Janette Murray-Wakelin ja 68-vuotias Alan Murray elävät Melbournessa. Naisella diagnosoitiin 11 vuotta sitten syöpä, ja vaikka hänen ennustettiin elävän vain puoli vuotta, meno jatkuu edelleen energisenä. Pari on sitoutunut elämään raakaruoalla.

Vuoden 2013 uudenvuodenlupauksena he päättivät juosta Australian ympärysmitan pituisen matkan vuoden aikana. Niinpä pari lenkkeili yhdessä oli sää mikä hyvänsä. YouTube-videon mukaan he halusivat teollaan tuoda ihmisille hyvää viestiä myötätunnosta, ja siitä, että mikä tahansa on mahdollista.