Amanda Bynesin syytteet hylätään – JOS hän pysyttelee pois hankaluuksista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Amanda Bynes passitettiin tänä vuonna psykiatriseen hoitoon, jossa hänellä todettiin päihdeongelmien lisäksi skitsofrenia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö. Hän sai kuitenkin syyskuussa siirron psykiatriselta Malibussa sijaitsevaan vieroitushoitolaan, ja on sittemmin vapautunut.

Amanda Bynesiä syytettiin aikaisemmin kannabiksen polttamiseen tarkoitetun vesipiipun heittämisestä ikkunasta New Yorkissa sijaitsevasta asunnostaan viime toukokuussa. TMZ-sivuston mukaan moniongelmaista näyttelijätärtä ei kuitenkaan tulla rangaistamaan, mikäli hän onnistuu pysymään poissa hankaluuksista. Ehtona on myös se, että Amanda osallistuu seuraavan kuuden kuukauden ajan terapiaan.

Amanda Bynes siirrettiin syyskuussa psykiatrisesta sairaalasta The Canyon -nimisellä päihdeklinikalle, jossa hän sai vanhempiensa mukaan erityislaatuista yksityistä psykiatrista hoitoa päihdehoidon sijaan. Amandan kerrottiin kammoksuneen psykiatrisen sairaalan ilmapiiriä, ja sen uskottiin toimineen esteenä hänen parantumiselleen.