Botox-huulet historiaan – huulet turpoavat nyt yksinkertaisesti imemällä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lisa Rinna, Farrah Abraham ja Courtney Stodden ovat naisia, jotka tunnetaan muhkeista huulistaan. Turbohuulia yritetään saada muun muassa plastiikkakirurgin vastaanotolla, mutta joskus toimenpiteen lopputulos ei vastaa odotuksia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Markkinoilla on paljon erilaisia tuotteita, joiden avulla tavallinen nainen voi saada itselleen näyttävämmät huulet. Tunnetuimpia lienevät erilaiset huulikiillot, joihin on lisätty huulen muhkeutta lisääviä kemikaaleja. Harva on kuitenkaan kuullut huulia suurentavasta Fullips-imulaitteesta.

FullipsEncancers esittelee YouTube-kanavallaan hämmentävän näköisen esineen, joka saa naisten huulista suuremman kokoiset todella lyhyessä ajassa. Esimerkkivideolla näytetään, kuinka testihenkilönä toimiva nainen maiskuttelee huulillaan pientä kuppia. Imukuppiin syntyy painetta, joka saa huulet törölle. Joku voisi luulla, että kyseessä on vitsi, mutta tuotetta myydään muun muassa Yhdysvaltojen suurimmassa mainoskatalogissa.