Awwww, hylätty koira ja halvaantunut kissa parhaita ystäviä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihminen voi kehitellä mielessään stereotypioita siitä, että kissat ja koirat eivät muka tulisi liian vastakkaisina luonteina toistensa kanssa toimeen. Tosielämä on kuitenkin näyttänyt monta kertaa toisin. Nyt verkkovideon päätähdiksi on päätynyt sydäntälämmittävä kaksikko.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ruth-kissa ja Idgie-koira hylättiin yhdessä ja vietiin eläinsuojaan. Traumaattisen tapahtuman myötä eläimet ovat solmineet välilleen lempeän ystävyyden. Halvaantuneella kissalla on ongelmia liikkumisen kanssa, sillä se pääsee eteenpäin vain etutassuillaan raahautumalla.

Onneksi Ruth-mirri on saanut Idgien uskollisen toveruuden. Kun koira saa esimerkiksi uuden lelun, se vie sen aina kissaystävänsä tarkasteltavaksi. Eläimet jakavat käytännössä kaiken, ja Idgie suojelee Ruthia muilta eläinsuojan koirilta.