Kaunotar murskasi syömisen ME-tuloksen: 2 kiloa lihaa 3 minuutissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Erilaiset ruokaennätykset ovat yleensä isokokoisten miesten heiniä, kun toinen ahmii kymmeniä hod dogeja ja joku mättää kilokaupalla kanansiipiä. Syömiskilpailut ovat suosittuja etenkin Yhdysvalloissa, ja tarkoituksena yleensä on syödä mahdollisimman paljon lyhyen ajan sisällä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Molly Schuyler on siro 55-kiloinen neljän lapsen äiti Minnesotasta. Nyt verkkoon on julkaistu video hänen mahtipontisesta syömisestään, kun naiseen uppoaa kahden kilon pihvi ennätysajassa. Pihvi on naisen pään kokoinen ja hän syö sen alle kolmessa minuutissa.

Vertailupohjaa tulokselle antaa se, että Guinnessin ennätystenkirjassa samankokoisen pihvin syöntiaika on kuusi minuuttia ja 48 sekuntia, KPTV-uutiskanava raportoi. Naisen suoritus on uskomaton ja videolla nähdään, kuinka hän ahmii lihaa kyltymättömästi.