Nainen veti aseen vaginastaan – uhkasi ampua kultansa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Ihmisten kerrotaan aika ajoin uutisissa piilottaneen erikoisia asioita sukuelintensä suojaan. Nyt on jälleen vaginan uumenista vedetty esiin ase parisuhderiidan yhteydessä. Bestseller-kirjailija Cormac McCarthyn ex-vaimo Jennifer joutui riitatilanteeseen uuden poikaystävänsä kanssa, ja lopputulos oli tragikoominen.

48-vuotias nainen keskusteli kultansa kanssa alieneista, ja suuttui sanakäänteistä niin paljon, että ryntäsi pois parin Santa Fen talosta. Palatessaan takaisin 53-vuotiaan poikaystävänsä luo Jenniferillä oli yllään pelkät alusvaatteet, ja tämän vaginasta pilkisti ulos ase. Nainen työnsi sormensa sisäänsä ja heitti miehelle uhmakkaan kommentin.

– Kumpi tässä on hullu, sinä vai minä? Kerrotaan McCarthyn sanoneen.

The Smoking Gun -sivuston mukaan tämän jälkeen puolialaston nainen osoitti aseella miestä päähän. Painimisen jälkeen kaksilahkeinen sai pyssyn pois raivottaren käsistä. McCarthy pidätettiin ja häntä syytetään pahoinpitelystä. Nainen vapautettiin vankilasta sunnuntaina 5.000 dollarin takuita vastaan.