Pelottava trendi leviää: Aikuiset miehet pukeutuvat nukeiksi

Ohhoh! · Stara.fi

Jokaisella on salaisuuksia, mutta toisilla ne ovat yllättävämpiä. Ihmiset tulevat joskus kaapista ja kertovat eläneensä vuosia kaksoiselämää. Moni lähipiiristä voi järkyttyä kuullessaan esimerkiksi asiallisen yritysjohtajan vapaa-ajan täyttävistä drag-leikeistä.

YouTube
YouTube

Nyt uutisoinnin kohteeksi on päätynyt jotain vieläkin erikoisempaa, nimittäin nukkenaamareissa viihtyvät miehet. Sen sijaan, että karskit urokset vetäisivät vain hameet ylleen ja ehostaisivat itseään, he laittavat kasvojensa peitoksi naisnaamion. Kaksilahkeiset pitävät sievästä näystä, joka saa heidät muistuttamaan kaunista naista.

Channel 4 -kanavan Secrets of the Living Dolls -dokumentissa miehet kertovat ihastelevansa peilikuvaansa, ja ihmettelevänsä asun ja naamion aiheuttamaa hurjaa muodonmuutosta. Nukkeleikit eivät ole uusi asia maailmalla. Monet ovat muokanneet itsestään plastiikkakirurgian avulla esimerkiksi Barbie ja Ken -nukkejen näköisiä. Kerroimme taannoin Justin Jedlica -nimisestä miehestä, joka käytti operaatioihin yli 80.000 euroa.