Cheerleaderit pääsivät tyhjälle stadionille – et usko mitä sitten tapahtui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cheerleaderit mielletään yleensä huutosakkinsa kanssa kentän laidalla tanssiviksi ja kannustaviksi minihameisiksi naisiksi. Suurimpien urheilujoukkueiden cheerleadereiksi valitaan vain parhaimmat ja kauneimmat yksilöt, jotka osaavat myös pitää hauskaa.

YouTube
YouTube

Jacksonville Jaguars -joukkueen huutosakin tytöt ovat näyttäviä ja seksikkäitä naisia, ja nyt neitokaiset ovat päässeet kentän laidalta stadionin korkeuksiin. Areenan ylle asennettiin hyppypiste, josta joukkueen maskotit ja kannattajat pääsivät loikkaamaan huimaan hyppyyn.

YouTubessa on video, jolla näytetään iloisten naisten hulvatonta menoa. Kerroimme äskettäin, kuinka cheerleaderit kävivät piristämässä vanhainkodin asukkaitta Teksasin Houstonissa. Ikäihmiset osallistuivat kannatusjoukkueen mukaansatempaavaan meininkiin, ja samanlaista ilonpitoa soisi tapahtuvan myös Suomessa.