Daisy Lowe rohkeana ensi-illassa – tyyli kuin stripparilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla on puhuttanut äskettäin ensi-iltansa saanut The Wolf of Wall Street -elokuva, jota tähdittävät muun muassa Leonardo DiCaprio, Margot Robbie ja Jonah Hill. Tähdet kokoontuivat äskettäin elokuvan ensi-iltaan Lontoon Leicester Squarelle.

Paikan päällä nähtiin punaisella matolla myös rockhenkinen seurapiirikaunotar Daisy Lowe. 25-vuotias nainen oli pukenut ylleen mustan bleiserin, jonka alla nähtiin rintaliiviasu ja sen päällä läpinäkuvä musta mekko. Asu oli kuin stripparin vaatekaapista nykäisty.

24-vuotias Daisy Lowe on laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen rokkari Gavin Rossdalen tytär. Mies on nykyisin nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli. Neito on tehnyt vuosien saatossa nousujohteista uraa mallina.