Hurja mainostempaus – kylälle nimi Game of Thronesista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Game of Thrones -sarja lukeutuu HBO-kanavan suurimpiin yleisösuosikkeihin. George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjoihin perustuvaa televisiosarjaa on esitetty Suomen televisiossa Yleisradion kanavilla.

Nyt HBO-kanava on toteuttamassa Game of Thronesin kolmannen kauden DVD-julkaisuun liittyvää, varsin erikoista mainostempausta. Iso-Britanniassa sijaitsevan Kings Lagleyn kylän nimi muutentaan Kings Landing -muotoon, joka viittaa sarjassa nähtävään Westeros-maan pääkaupunkiin.

Muutos on tosin väliaikainen, sillä Lontoon lähellä sijaitseva Kings Lagley tullaan tuntemaan Kings Landingina vain viikon ajan. Tempaus tapahtuu 18. helmikuuta, jolloin Game of Thronesin kolmas tuotantokausi julkaistaan DVD ja Blu Ray -formaateissa.