Kitaristi yritti pokata naisia – tässä tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus romantiikannälkäinen komistus saattaa kirjoittaa rakkauslaulun sydämensä valitulle ja esittää sen kauniina serenadina. Aina tällaiset tilanteet eivät pääty onnellisesti. Kerroimme taannoin eräästä miehestä, jonka kitaran ihastus löi rikki lauluesityksen jälkeen.

YouTube
YouTube

Nyt YouTube-videolla nähdään pilailutilanne, jossa mies yrittää saada lukuisten naisten puhelinnumeroita laulamansa serenadin avulla. Kaunisääninen uros saa neitokaiset reagoimaan ostoskeskuksessa kikattaen suodessaan heille huomiota.

Myös puhelinnumeroita vaihtuu. Eräs kaunotar arvaa kaksilahkeisen iskusuunnitelman, mutta suostuu silti antamaan tietonsa. Tilanne saa myös yllättäviä käänteitä, kun paikan turvamiehet tulevat paikalle.