Koira näyttää kuinka lumesta voi nauttia – riemastuttavaa menoa hangessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirat tiedetään lumikelien ystäviksi, ja siitä on todisteena jo monta riemuntäyteistä YouTube-videota. Harva hurtta kieltäytyy telmimishetkestä, jos vastassa on muhkea lumihanki. Kerroimme äskettäin esimerkiksi erään koiranpennun suloisista talvileikeistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTube-videolle on kuitenkin päässyt hieman varttuneempi koira. Nelivuotias Kingsley-saksanseisoja ottaa kaiken irti hangesta. Tunnelmia kuvataan niin etäältä kuin koiran pantaan kiinnitetyllä kameralla. Otus intoutuu kaivelemaan hankea ja leikittelemään muun muassa frisbeellä.

Monet ihmiset harmittelevat talvisin lumenpaljoutta, ja usein kasvot kääntyvät nyrpylleen kylmän ilman takia. Nämä mielensäpahoittajat voisivat ottaa oppia esimerkiksi kyseisen hurtan iloisesta asenteesta – on monta syytä nauttia talvesta! Tosin hankia joutunee Suomessa metsästämään tänä vuonna hieman pohjoisempaa.