Nainen kuvittelee olevansa hevonen – laukkaa hevosasussa aitauksessa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet kummallisista riippuvuuksista, joita TLC-televisiokanavan My Strange Addiction -ohjelma esittelee. Nyt pääosaan nousee Kalifornian San Diegossa asuva Nicole, joka on koukussa hevosleikkeihin. Hän pukeutuu ja käyttäytyy kuin hevonen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubessa olevalla videolla nähdään, kuinka Nicole laukkaa ponien aitauksessa kuolaimet suussa ja hevoseksi pukeutuneena. Asuun kuuluu musta spandex-puku, hevosen korvat ja häntä sekä nahkaremmeistä ja värikkäästä koristeesta valmistettu päähine. Hän on jopa opetellut hevosten erilaiset askelkuviot.

Hän tietää, että hevosleikit ovat normaaleja lapsille, mutta aikuisten kohdalla mieltymystä pidetään eräänlaisena tabuna. Jakson trailerissa nähdään, kuinka Nicole kertoo omituisesta addiktiostaan tädilleen. Sukulaisnainen järkyttyy näkemästään, eikä tiedä miten suhtautuisi Nicolen roolileikkiin.