Nyt riemu repesi! Corgi innostui lumesta – hyppäsi takaperinvoltin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Corgit ovat koiramaailman suloisia töpöstelijöitä, sillä makkaranmuotoisen vartalonsa ja lyhyiden jalkojensa turvin niiden ei luulisi kovin sulokkaasti liikkuvan. Otukset osaavat kuitenkin ottaa ilon irti elämästä. Taannoin kerroimme corgista, joka nautiskeli karusellikyydistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkkovideolle on päätynyt tilanne, jossa kyseisen koirarodun edustaja innostuu lumesta niin paljon, että tekee yllättäen takaperinvoltin. Corgia ei selvästikään ole töppöjalkoihin katsominen, kun omistajan lumenlapiointi virkistää hurttaa hämmästyttävään temppuun.

Luonteikkaana eläimenä corgit saattavat olla joskus varsin omapäisiä koiria. YouTube-videolle päätyi aiemmin myös eräs karvakorva, joka ei halunnut maistaa isäntänsä tarjoamaa lääkettä. Se pisti välittömästi päänsä sohvan uumeniin, kun omistaja lähestyi annoksen kanssa.