Pamela Anderson uudelleen naimisiin ex-aviomiehensä kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. 46-vuotias neitokainen on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja tällä hetkellä hänen päätään koristaa lyhyt tumma kampaus.

Pamsun elämässä ovat puhaltaneet muutenkin muutoksen tuulet, sillä naisen kerrotaan nyt astelleen avioliiton onnelliseen satamaan. Hän meni uudelleen naimisiin eksänsä Rick Solomonin kanssa. Pari kertoi aiemmin olevansa panokavereita, jotka harrastivat keskenään kuumaa kaveriseksiä.

Muhinointi johti kuitenkin suhteen uudelleen lämpeämiseen ja Anderson vahvisti äskettäin ilouutisen E! News -sivustolle. Pari nähtiin ensi kertaa yhdessä Help Haiti -gaalassa Los Angelesissa, jossa Pamela esitteli uutta sormustaan.

– Kyllä… Olemme onnellisia. Perheemme ovat myös tyytyväisiä, ja vain se merkitsee, kertoi nainen.

Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen. Viimeisimmän avioeron jälkeen hän harrasti seksiä Leen kanssa, mutta palasi viimein Solomonin kainaloon kaveriseksin merkeissä. Tämä johti lopulta siihen, ettei nainen edes kaivannut toisten miesten deittailua.